Blog

5 nyári öltözék a változatos megjelenésért
20
Júl

Mai cikkünkben 5 szuper nyári öltözék ötlettel készültünk, hogy egy kis változatosságot vihess a munkanapok monotonitásába. Ha szeretnél elismerő pillantásokat begyűjteni, akkor a következő sorok Neked íródtak.

 


 


Online ruha vásárlási tippek
06
Júl

Az online vásárlás a világ egyik legnagyszerűbb dolga. Nincs más dolgod, mint végig pásztázni a kínálatot, majd a kedvenc darabjaidat a kosárba helyezve már mehetsz is tovább a pénztárhoz, mindezzel rengeteg időt és energiát megspórolva magadnak. Pár nap elteltével, sőt jobb esetben akár másnap a kezedben tarthatod új szerzeményű ruháidat. De mondd csak veled is előfordult már, hogy nem az elképzelésednek megfelelő ruha fogadott a csomag felbontása után?


 


Molett nőként is szuper csinosan a strandon
22
Jún

Éppen nyaralni készülsz, de nem vagy elégedett a súlyoddal és ez aggodalommal tölt el? Nyugi, mire a mai cikkünk végére érsz, biztosan elmúlik.

 


Nyári molett ruha trendek
08
Jún

Van rajtad némi plusz felesleg és megesik, hogy olykor elveszettnek érzed magad a tökéletes ruha kiválasztásában? Ebben szeretnénk a segítségedre lenni. Mégis hogyan? Moletten is lehet csinosan öltözködni, ha nem hiszed próbáld ki remek tippjeinket!


Hogyan válassz alkatodnak megfelelő ruhát?
25
Máj

Szeretsz csinosan öltözködni, de folyton kétségeid támadnak azzal kapcsolatban, hogy milyen fazonú ruhát válassz? Olvasd el mai cikkünket és utána már ránézésre is tudni fogod melyik ruhába érdemes belebújnod.


A tavaszi napsütés jolly joker ruhái
11
Máj

Te milyen ruhát viselsz szívesen a melegebb tavaszi napokon?

Tavaszi öltözékek, avagy a szeszélyes időjárás outfitjei!
27
Ápr

A tél elmúltával a sötétebb árnyalatú ruhák rendszerint háttérbe szorulnak, a tavasz beköszöntével ugyanis minden hölgy izgatottan várja, hogy ismét vidám színpompában tündökölhessen. De! 

Melyik szoknya illik hozzád?
13
Ápr

A tavasz beköszöntével szoknyáink egyre inkább előkerülnek a szekrény mélyéről. Nagyon fontos, hogy alkatunknak és stílusunknak a legmegfelelőbb darabokat hordjuk. Még mielőtt legyintenél egyet a saját meggyőződésed alapján, miszerint neked úgy sem állna jól,  kérlek olvass tovább.

Homokóra testalkat
18
Nov

A homokóra a kor ideális testalkata a legtöbb ember szerint. Persze, mert a legarányosabb és a legnőiesebb alkat.

Eper testalkat
18
Nov

Más néven fordított háromszögnek is nevezik az eper alkattípust. A váll- és mellszélesség nagyobb, mint a csípőé. Ha jönnek a plusz kilók, akkor azok a mellekre, karokra, a derékra rakódnak.

Banán (ceruza) testalkat
18
Nov

A banán testalkat esetében a leglényegesebb, hogy a mell, a derék és a csípőbőség elég hasonló, majdhogy nem egyforma méretű. Ők a sportos vagy modell testalaktúak.

Körte testalkat
18
Nov

A plusz kilók a körte testalkat esetében mindig a combok és a fenék környékére kúsznak fel. A vállak keskenyek, mellek kicsik, vagy átlagos nagyságúak.

Alma testalkat
18
Nov

Az alma testalkatra jellemző az erős felsőtest, kerek vállak, a derék- és a mellbőség közelebb van egymáshoz, mint a csípőbőséghez.

A színek hatásai
23
Márc

A színek hatással vannak az életünk minden területére. Befolyásolják mindennapjainkat, hangulatunkat, közérzetünket.