Blog

Online ruha vásárlási tippek

2021.07.06 07:00
Online ruha vásárlási tippek

Az online vásárlás a világ egyik legnagyszerűbb dolga. Nincs más dolgod, mint végig pásztázni a kínálatot, majd a kedvenc darabjaidat a kosárba helyezve már mehetsz is tovább a pénztárhoz, mindezzel rengeteg időt és energiát megspórolva magadnak. Pár nap elteltével, sőt jobb esetben akár másnap a kezedben tarthatod új szerzeményű ruháidat. De mondd csak veled is előfordult már, hogy nem az elképzelésednek megfelelő ruha fogadott a csomag felbontása után?


 


Tuti tippek a sikeres online vásárláshoz

Vásárlói értékelés

Mindig csekkold a vásárlói véleményeket a webáruházról ahonnan rendelni szeretnél! Az értékelésekből könnyen ki tudod szűrni, hogy  mennyire megbízható az adott üzlet.

Méret

A legtöbb webáruházban fel van tüntetve egy mérettáblázat, amelynek használata kiváló segítséget nyújt a megfelelő ruhaméret kiválasztásában, így ha kellően pontosak vagyunk nagy eséllyel nem lesz méretproblémánk a megrendelt termékkel.

Ruhacsere

Rendelés előtt mindenképpen tájékozódj arról, hogy mik a lehetőségeid abban az esetben, ha a megrendelt ruha valamiért mégsem jó, és ki szeretnéd cserélni, vagy éppen vissza szeretnéd kérni a pénzedet. Ha már a ruhacserénél tartunk kihangsúlyoznánk, hogy a Gardrobom.com webáruház az esetleges rossz méret rendelése esetén díjmentesen átvállalja a cserét. Sőt, egy teljes hónap áll a rendelkezésedre, hogy eldönthesd valóban tetszik-e a ruha illetve elég kényelmes-e, ugyanis a törvényileg előírt 14 napos elállási lehetőség helyett 30 napot biztosít a vásárlók számára! Erről részletesen Általános Szerződési Feltételeinkben olvashatsz.

Trükk az olcsóbb vásárláshoz

Tudtad, ha a virtuális kosaradban hagyod egy-két napig a kiszemelt ruhadarabot, sok esetben kedvezményt kínál fel a vásárlás befejezéséhez a webáruház? Nézd meg, hogy a Gardrobom.com esetén is működik-e!

Ha a jövőben a fentiek alapján végzed online vásárlásaidat nagy csalódás nem érhet. Erről jut eszünkbe, szét néztél már kínálatunkban? Ha csinos, nőies ruhadarabokat keresel, akkor mindenképpen vess rájuk néhány pillantást mielőtt tovább mennél és rendeld meg kockázat nélkül, ingyenes visszaküldéssel és 30 napos elállási lehetőséggel!