Gardrobom Klubtagság Ingyenes méretcsere

Divat magazin

Esküvőre vagy hivatalos vendégként, és nem tudod eldönteni milyen alkalmi ruhát viselj az ifjú pár nagy napján? Következzenek legjobb tippjeink az ideális darab megtalálásához!

Hallottál már a kapszulagardróbról? Ez egy rendkívül praktikus, kifejezetten költséghatékony, jó minőségű ruhákból álló minimalista ruhatár. Ha szeretnél reggelente gyorsan, de mégis csinosan felöltözni, akkor tarts velünk mai cikkünkben, és ismerkedj meg te is a kapszulagardrób szemlélettel.

Nyakunkon a nyár és vele együtt a rövidnadrágok szezonja is! A nagy melegben rendkívül kellemes viseletnek számít, hiszen kényelmes, szellős és praktikus is egyben. Nézzük, kinek melyik áll a legjobban?

Inspirációkat gyűjtesz a tavaszi megjelenésedhez? Igazi aduászokkal készültünk, amely ruhadaraboknak a Te tavaszi ruhatáradban is ott a helye!

A 2022-es év tavaszi színtrendje igazán vidám és élénk színekből tevődik össze. Egyszerűen kizárt, hogy ne találnánk benne legalább egy olyan árnyalatot, amely ne nyerné el kiváltképpen a tetszésünket. Felkészültél eme csodás színek felfedezésére? Akkor kezdjük is, és vegyük sorra a idei szezon legdivatosabb színeit! Neked melyik lesz a kedvenced?

A női ingeknél aligha akad tökéletesebb irodai viseletet, hiszen egy rendkívül elegáns és csinos ruhadarabról van szó. De mit tehetünk abban az esetben, ha kicsit lazább, esetleg sportosabb szettünk részévé szeretnénk tenni? Mai cikkünkben erről olvashatsz néhány tuti tippet, hogyan hordhatod lezseren, ám mégis divatosan az ingeket.

Vajon létezik a pólónál kihasználhatóbb ruhadarab? Igazi alapöltözetnek számít, amely nem hiányozhat egyetlen női szekrényből sem! Mai cikkünkben a legmenőbb pólóviselési tippeket hoztuk el Neked, amellyel egy szempillantás alatt bármikor feldobhatod szettedet, ha épp egy kis izgalmat csempésznél megjelenésedbe!

A női szabadidő együttes viselése olyannyira hatalmas divattá nőtte ki magát mostanra, hogy szinte a hét bármely napján szívesen öltjük magunka ezeket a kényelmesebbnél kényelmesebb trendi szetteket. A Te ruhatáradban is dobogós helyet foglalnak el?