Divat magazin

Most kezded az egyetemet? Talán már többször magad elé képzelted, vajon milyen is lesz az első ott töltött napod. Mivel biztosan szeretnél már első pillantásra pozitív benyomást kelteni mindenkiben, ezért igyekeztünk összeszedni néhány hasznos öltözködési tippet számodra.

 

 

 

Lassan ideje magasabb polcra helyeznünk a nyári melegben használatos kedvenc ruháinkat és kézközelbe pakolnunk az ősz alapdarabjait. Mik azok, amik nem hiányozhatnak a Te szekrényedből sem?

 

 

Tény, hogy beköszöntött szeptember, de nem kell azonnal újratervezned a ruhatárad. Sok nyári kedvenced kaphat még létjogosultságot a vénasszonyok nyarán. Ezeket a darabokat gond nélkül kombinálhatod az őszi újdonságokkal.

 

 

Az idei év őszi színtrendje a természetes színvilág kedvelőinek és a merészebbeknek is egyaránt kedvezni fog, így garantáltan megtalálhatod kedvenceidet virtuális polcainkon. Most már csak az a kérdés, melyik színnek az árnyalatai lesznek nálad a tuti befutók?

 

Talán közhelyesen hangzik, mégis minden szava igaz annak az állításnak, hogy a vonzó és szép külsőt nem az alkatod és a súlyod fogja meghatározni, hanem hogy mennyire vagy összhangban saját magaddal. Ráadásul attól, hogy duci vagy ugyanúgy lehetőséged van trendin és csinosan öltözködni, akárcsak az S-es méretet viselő nőtársaidnak.

 

A neten vásárolni könnyű, praktikus, gyors és egyszerű, ugyanakkor vannak árnyoladalai is. Általában kinézed, ami tetszik, leadod rendelésed és 1-2 napon belül már a kezedbe is veheted a kiválasztot terméket. Viszont néha jön a bökkenő. Veled is előfordult már, hogy nem az elképzelésednek megfelelő ruha fogadott a csomag felbontása után?

Javában tombol a nyár, itt forróság, szenvedünk a munkahelyen. Sajnos nincs mindenhol klíma, illetve előfordul, hogy a klímás autóból folyamatosan a forróságba kell kiszálnod és fordítva. De mi a megoldás? Ha nincs hűtés az irodában, akkor a reggel még kellemes hosszú ing és a feszülős nadrág elviselhetetlenné válhat a nap végére. Viszont nem csak a túl meleg, de a hideg is gondot okoz, ezt tudod, ha nálatok is folyamatosan legalább 10-15 fokkal hűvesebbre van állítva a klíma, mint a kinti hőmérséklet.

Mai cikkünkben 5 szuper nyári öltözék ötlettel készültünk, hogy egy kis változatosságot vihess a munkanapok monotonitásába. Ha szeretnél elismerő pillantásokat begyűjteni, akkor a következő sorok Neked íródtak.

 

 

 

Éppen nyaralni készülsz, de nem vagy elégedett a súlyoddal és ez aggodalommal tölt el? Nyugi, mire a mai cikkünk végére érsz, biztosan elmúlik.

 

 

Van rajtad némi plusz felesleg és megesik, hogy olykor elveszettnek érzed magad a tökéletes ruha kiválasztásában? Ebben szeretnénk a segítségedre lenni. Mégis hogyan? Moletten is lehet csinosan öltözködni, ha nem hiszed próbáld ki remek tippjeinket!

 

Szeretsz csinosan öltözködni, de folyton kétségeid támadnak azzal kapcsolatban, hogy milyen fazonú ruhát válassz? Olvasd el mai cikkünket és utána már ránézésre is tudni fogod melyik ruhába érdemes belebújnod.

 

Te milyen ruhát viselsz szívesen a melegebb tavaszi napokon?

A tél elmúltával a sötétebb árnyalatú ruhák rendszerint háttérbe szorulnak, a tavasz beköszöntével ugyanis minden hölgy izgatottan várja, hogy ismét vidám színpompában tündökölhessen. De! 

A tavasz beköszöntével szoknyáink egyre inkább előkerülnek a szekrény mélyéről. Nagyon fontos, hogy alkatunknak és stílusunknak a legmegfelelőbb darabokat hordjuk. Még mielőtt legyintenél egyet a saját meggyőződésed alapján, miszerint neked úgy sem állna jól,  kérlek olvass tovább.

Az alma testalkatra jellemző az erős felsőtest, kerek vállak, a derék- és a mellbőség közelebb van egymáshoz, mint a csípőbőséghez.

A plusz kilók a körte testalkat esetében mindig a combok és a fenék környékére kúsznak fel. A vállak keskenyek, mellek kicsik, vagy átlagos nagyságúak.

A banán testalkat esetében a leglényegesebb, hogy a mell, a derék és a csípőbőség elég hasonló, majdhogy nem egyforma méretű. Ők a sportos vagy modell testalaktúak.

Más néven fordított háromszögnek is nevezik az eper alkattípust. A váll- és mellszélesség nagyobb, mint a csípőé. Ha jönnek a plusz kilók, akkor azok a mellekre, karokra, a derékra rakódnak.

A homokóra a kor ideális testalkata a legtöbb ember szerint. Persze, mert a legarányosabb és a legnőiesebb alkat.

A színek hatással vannak az életünk minden területére. Befolyásolják mindennapjainkat, hangulatunkat, közérzetünket.