Gardrobom Klubtagság Ingyenes méretcsere

Divat magazin

Közelegnek az ünnepek, ideje összeválogatni karácsonyi ruhakollekciónkat. Összegyűjtöttünk néhány ruha tippet molett alkatúak számára, hogy az ünnepek felüdülten, kényelmesen telhessenek.


Nyakunkon a karácsony, közelednek a munkahelyi karácsonyi partik, és a barátok, családtagok is elkezdik szervezni az ünnepi összejöveteleket. Az évnek ezen időszakában nem csak a lelkünket, de a testünket is ünneplőbe öltöztetjük. Te kitaláltad már mit veszel fel? 

Nem tudod, hogy mi lenne a tökéletes ajándék Karácsonyra, amivel igazi örömet tudnál okozni a szeretteidnek? A ruha, mint ajándék remek ötlet lehet, viszont akad néhány dolog amire érdemes odafigyelni, ha ruhát vásárolnál meglepetés gyanánt.

Elérkezett a novemberi ősz, és bizony egyre hűvösebb van odakint. Mindannyian tudjuk, hogy ilyenkor fontos a réteges öltözködés, ha azonban így is szeretnénk csinosak maradni, akkor némi trükközést igényel a rétegelt ruhák összeválogatása. Kíváncsi vagy ezen fortélyokra?

A leggings egy nagyon kényelmes ruhadarab, emiatt pedig évek óta nagy divatnak örvend, azt azonban sokan nem tudják, miként kell hordani, hogy valóban ízléses megjelentést kölcsönözzön viselője számára. Ha velünk tartasz most Te is megismerheted a leggings viselés aranyszabályait.

 

 

 

Most kezded az egyetemet? Talán már többször magad elé képzelted, vajon milyen is lesz az első ott töltött napod. Mivel biztosan szeretnél már első pillantásra pozitív benyomást kelteni mindenkiben, ezért igyekeztünk összeszedni néhány hasznos öltözködési tippet számodra.

 

 

 

Lassan ideje magasabb polcra helyeznünk a nyári melegben használatos kedvenc ruháinkat és kézközelbe pakolnunk az ősz alapdarabjait. Mik azok, amik nem hiányozhatnak a Te szekrényedből sem?

 

 

Tény, hogy beköszöntött szeptember, de nem kell azonnal újratervezned a ruhatárad. Sok nyári kedvenced kaphat még létjogosultságot a vénasszonyok nyarán. Ezeket a darabokat gond nélkül kombinálhatod az őszi újdonságokkal.