MONA QUEEN HARISNYÁK 50% KEDVEZMÉNNYEL

Gardrobom Klubtagság Ingyenes méretcsere

Divat magazin

Milyen külső adottságok jellemzik leginkább az ősz típusba tartozó hölgyeket? Milyen színeket viselve tündökölhetnek megjelenésükben? Merülj el velünk a részletekben és derítsd ki, Te vajon ebbe az évszaktípusba tartozol-e?

Újra itt a szeptember. Beköszöntével olyan őszi alapdarabokra helyezzük a fókuszt mai cikkünkben, amelyeknek minden hölgy ruhatárában ott a helyük!

Vajon miért pont a matrózblúz viselete kötelező a diáklányok számára az iskolai ünnepségeken? Keressük meg együtt a választ!

A one size egy olyan ruha méret, amely az S-től egészen az L-es méretig mindenkinek jól áll és sokan azért szeretik annyira, mert elképesztően kényelmes a viselete. Vajon miben rejlik a titka ezeknek a ruháknak?

Nyáron elsősorban a könnyű anyagú, kényelmes ruhákat szeretjük viselni, hiszen ezek jól szellőznek még a legnagyobb melegben is. Mini vagy a maxi? Te melyiket szereted jobban?

Neked is mindig nagy dilemmát okoz, hogy milyen ruhákat csomagolj a várva várt nyaralásra? Összegyűjtöttünk egy olyan ruha válogatást, amelyek egyaránt tökéletesek városnézéshez, esti sétához vagy akár egy romantikus vacsorához.

Esküvőre vagy hivatalos vendégként, és nem tudod eldönteni milyen alkalmi ruhát viselj az ifjú pár nagy napján? Következzenek legjobb tippjeink az ideális darab megtalálásához!

Hallottál már a kapszulagardróbról? Ez egy rendkívül praktikus, kifejezetten költséghatékony, jó minőségű ruhákból álló minimalista ruhatár. Ha szeretnél reggelente gyorsan, de mégis csinosan felöltözni, akkor tarts velünk mai cikkünkben, és ismerkedj meg te is a kapszulagardrób szemlélettel.