Blog

Hogyan válassz alkatodnak megfelelő ruhát?

2021.05.25 07:00
Hogyan válassz alkatodnak megfelelő ruhát?

Szeretsz csinosan öltözködni, de folyton kétségeid támadnak azzal kapcsolatban, hogy milyen fazonú ruhát válassz? Olvasd el mai cikkünket és utána már ránézésre is tudni fogod melyik ruhába érdemes belebújnod.


Körte alkat

Ha körte alkattal rendelkezel az alsótested szélesebb, mint a felső, így az adottságaidból kifolyólag a pánt nélküli, vékony pántos vagy az édes kis fodros felsőkkel kiválóan kihangsúlyozhatod a felső testrészedet. A deréktól bővülő A vonalú szoknyák és ruhák nagyon jól állnak rajtad, hiszen a bő szoknyarész igazán hatásosan elrejti a csípőtájékodat. Egy csinos kis övvel a derekadon még tovább fokozhatod a karcsúsító hatást.

Alma alkat

Ha alma alkatod van széles vállakkal, a nagy mellekkel és a kerek hassal rendelkezel. Keskeny csípődet és irigylésre méltó tökéletes popsidat és gyönyörű formás lábaidat helyezd előtérbe ruha választásnál, de kerüld a magasított derekú nadrágokat, öveket, derékig érő felsőket, viselj inkább V-nyakú, mély dekoltázzsal rendelkező darabokat, vagy egy nőies, laza ruhát ami derékban nem feszes. Ezek a legszuperebb alakformálók számodra, ugyanis remekül elvonják a figyelmet a pocakodról.

Eper alkat

Széles vállal, mellkassal, és keskeny derékkal, csípővel rendelkezel? Akkor te minden bizonnyal az eper alkatú nők táborába tartozol. A legelőnyösebb számodra, ha szűk felsőket és bő, esetleg mintás szoknyát vagy nadrágot viselsz, így öltözködéseddel optikailag arányos hatást érhetsz el.

Homokóra alkat

Ha azon szerencsés hölgyek közé tartozol, hogy a vállaid és a csípőd körülbelül egyforma szélesek, a derekad  pedig karcsú, akkor minden kétséget kizáróan a legnőiesebb típusba tartozol, azaz homokóra alkatod van. De vajon milyen  ruhákkal hangsúlyozhatod ki a legjobban? Csodásan festesz az átlapolós ruhákban, kifejezetten jól állnak a karcsúsított fazonú és a V nyak kialakítású felsőrészek. Összességében a szűk, de nem túl tapadós ruhák viselésével érheted el a legjobb hatást.

Reméljük hasznodra válnak mai öltözködési tanácsaink is. Egy valamit azonban ne feledj! Egy vonzó nőnek talán nincsenek is tökéletes idomai, és nem is szabályos szépség, mégis természetes önbizalommal tudja viselni nőiességét és a ragyogó kisugárzás az ami igazán különlegessé teszi!