Blog

Melyik szoknya illik hozzád?

2021.04.13 07:00
Melyik szoknya illik hozzád?

A tavasz beköszöntével szoknyáink egyre inkább előkerülnek a szekrény mélyéről. Nagyon fontos, hogy alkatunknak és stílusunknak a legmegfelelőbb darabokat hordjuk. Még mielőtt legyintenél egyet a saját meggyőződésed alapján, miszerint neked úgy sem állna jól,  kérlek olvass tovább.

Szeretnénk ha tudnád, hogy minden hölgy számára létezik tökéletes szoknya, csak meg kell találni a legelőnyösebbet! Ha minket kérdezel nem érdemes mellőzni a viselését, hiszen rendkívül nőies és hatalmas önbizalmat képes adni a mindennapokban, amire úgy hisszük rengeteg nőnek szüksége van. Sorra veszünk néhány típust, amik közül biztosan találsz számodra is megnyerőt.

Maxi szoknya

Ez a típus hosszú, általában bokáig ér. Praktikus és kényelmes. Elsősorban a magas, vékony lányoknak áll a legjobban. Az alacsony és kisebb pocakkal rendelkező hölgyek is bátran felvehetik a maxi szoknyát, mindössze arra kell figyelni, hogy magasított derekút válasszanak.

A-vonalú szoknya

Divatos és bármilyen hosszúságban elérhető. Ez a szoknya minden alkaton tökéletesen mutat. Lehetsz magas, alacsony, vékony és molett, mivel a derékrészt emeli ki, így egyaránt előnyösen áll mindenkin.

Mini szoknya

Hosszúsága combközépig ér. Egy ízlésesen összeállított szettben igazán nőies tud lenni. Határozottan figyelemfelkeltő darab, nagyon szépen kihangsúlyozza  a formás lábakat. Minden színben és mintában beszerezheted.

Ceruzaszoknya

Igazi klasszikus. Egyszerű, visszafogott szabással készül, hossza általában térdig vagy éppen az alá ér. Bármilyen testalkatból képes nőies homokóra alakot varázsolni. Szűk fazona szebben már ki sem emelhetné  a gyönyörű női alakot. A lenyűgöző hatás elérésében mindenképpen ajánlott hozzá egy szexi magassarkú.

Farmerszoknya

Örök kedvenc, ami soha nem megy ki a divatból. Bármilyen fazonban, hosszúságban kapható, és nagyon sokféleképpen kombinálható. Stílusodhoz illően viselheted inggel, de akár egy lezser felsővel is.

Ezzel végéhez is értünk mai cikkkünknek, reméljük hasznosnak találtad. Láthatod, hogy nem csak a hibátlan testalkattal rendelkező hölgyek viselhetnek szoknyát. Válaszd ki a gardrobom.hu kínálatában a hozzád legjobban illőt és viseld bátran, hiszen az egyik legvonzóbb ruhadarab, amit csak viselhet egy nő!