Blog

Molett nőként is szuper csinosan a strandon

2021.06.22 07:00
Molett nőként is szuper csinosan a strandon

Éppen nyaralni készülsz, de nem vagy elégedett a súlyoddal és ez aggodalommal tölt el? Nyugi, mire a mai cikkünk végére érsz, biztosan elmúlik.

 


Eláruljuk melyek azok a fürdődresszek, amik azt hangsúlyozzák, amit kell, és ott takarnak, ahol a legjobban szükség van rá! Felejtsd el, hogy póló és strand ruha alá rejtsd a tested a strandon, ezekkel egyébként is csak az ellenkező hatást éred el, ugyanis nem fedik el a plusz kilókat, sokkal inkább nagynak mutatják viselőjüket, így nemcsak kellemetlenek a nagy melegben, de előnytelennek is bizonyulnak. Napjainkban szerencsére egyre több szabású bikini és fürdőruha áll a molett hölgyek rendelkezésére. Tehát először el kell döntened, hogy egyrészes fürdőruha vagy a kétrészes bikini mellett teszed le a voksod.

Bikini

Ha bikinit szeretnél viselni, akkor a legjobb egy magasított derekú alsó ami szépen formázza csípődet és a derekadat. A fodros mellrész és a V alakú bikini felső a mellekre helyezi a hangsúlyt, optikailag vékonyítja a vállat és csípőt egyaránt.

Fürdőruha

Az egyrészes fürdőruháknál jobb alakformáló aligha létezik! A molett hölgyeknek készült fürdőruhák különlegessége abban rejlik, hogy a has résznél megerősített, illetve ráncolt az anyag, így megfelelő tartást és formát biztosít viselőjének. Mesteri szabásuknak köszönhetően igazi homokóra alakot tudnak varázsolni!

Ha mindenképp valami divatosra vágysz, akkor jó választás lehet egy tankini is.  Ami a színeket illeti, nem kell mindenáron ragaszkodnod a sötét, egyszínű dresszekhez, de arra azért érdemes figyelni, hogy a has és a csípő területére sötétebb árnyalat kerüljön, míg a felső résznél lehetsz merészebb és választhatsz mintás, színes darabokat.

A fürdőruhán kívül  ne felejtsd el a szezon nyári ruháit is beszerezni! Minden hölgynek kötelező alapdarab legalább egy igazán szexi nyaralós ruha, amiben mindenkit lenyűgöz majd a nyáresti séták és hangulatos vacsorák alkalmával.

Reméljük sikerült rávezetnünk a lényegre, és mire nyaralni indulsz megtalálod az alakodnak megfelelő, előnyös bikinit vagy fürdőruhát, amely megteremti számodra az egyensúlyt, harmóniát és az önfeledt kikapolódást.