Blog

Nyári molett ruha trendek

2021.06.08 07:00
Nyári molett ruha trendek

Van rajtad némi plusz felesleg és megesik, hogy olykor elveszettnek érzed magad a tökéletes ruha kiválasztásában? Ebben szeretnénk a segítségedre lenni. Mégis hogyan? Moletten is lehet csinosan öltözködni, ha nem hiszed próbáld ki remek tippjeinket!


Lehet, hogy nem rendelkezel darázs derékkal, vagy elképzelésednek megfelelő karcsú lábakkal, de a mai öltözködési trendek hatalmas választéka mindenki számára lehetőséget nyújt a saját idomaikhoz leginkább illő darabok megtalálásában.

Teltkarcsú divat tippek

Milyen ruha áll jól? Az anyag, a szabás, a színek játéka és a kiegészítők a legfontosabb szempontok.  A merev, húzott anyagokkal óvatosan kell bánnod, ezek adott esetben még teltebbnek mutathatnak!

A-vonal, avagy a tökéletes stílus

A legelőnyösebb fazon ami csak létezhet a divat világában az A-vonalú ruha, ugyanis minden alkathoz tökéletesen illeszkedik!

Sávok varázsereje

A hosszában sávos megosztású modellekkel elképesztő hatást érhetsz el, legyen szó egy gyönyörű alkalmi ruháról, vagy egy csinos blézerről az eredmény ugyanolyan elégedettséggel fog eltölteni.

Aszimmetria hatása

Válassz aszimmetrikus felsőket, tunikákat amiknek az alja nem vízszintes, hanem ferde, ezzel erőteljesen karcsúsíthatod megjelenésed.

Sötét árnyalatok

Nadrágból a legideálisabb a puha anyagú, kissé szűkülő fazonú, hosszú és egyszínű, lehetőleg sötét árnyalatú, de nem feltétlenül a fekete, lehet akár sötétkék, bordó, khaki, szürke vagy barna is, amelyik neked tetszik.

Színek játéka

Bátran viselj vidám színű ruhákat, blúzokat, ezek nagymértékben befolyásolják mind a hangulatodat, mind a megjelenésed hatását. A lényeg a jó a fazon, és az anyagválasztás!

Kiegészítőkkel a vizuális karcsúságért

Ami a kiegészítőket illeti, viselj nagy és sok kiegészítőt, ezek optikailag szuperül karcsúsítanak! Az övek szép derekat varázsolhatnak, és érdemes magasabb sarkú cipő mellett letenni a voksod, ez vizuálisan nyújtja a lábad!

Mai utolsó tippünkkel arra buzdítunk, hogy nézz körül webáruházunkbanszerezd be az idei nyár legdögösebb darabját, és mutasd meg a világnak, hogy mennyire vonzó és csinos hölgy is vagy valójában!