Divat magazin

Színtrendek 2021 őszére

2021.08.17 09:00
Színtrendek 2021 őszére

Az idei év őszi színtrendje a természetes színvilág kedvelőinek és a merészebbeknek is egyaránt kedvezni fog, így garantáltan megtalálhatod kedvenceidet virtuális polcainkon. Most már csak az a kérdés, melyik színnek az árnyalatai lesznek nálad a tuti befutók?

 

Merész vörös és piros

Azt ugye mondanunk sem kell, hogy a férfiak többsége vonzóbbnak találja azokat a nőket, akik ilyen színt viselnek? Tehát, ha épp randira készülsz kötelező beszerezned egy csábító piros ruhadarabot. De még egy dögös vörös rúzs is csodákra képes!

Semleges szürke

Az idei szezon szürke színű ruháiban a világos galambszürke és a fénylő ezüst szürke árnyalatok hódítanak. Ha valamit, akkor ezt a színt bátran kombinálhatod ízlésed szerint. Tökéletes összhatást érhetsz el, ha rózsaszínt, lilát, sárgát, vagy akár egy türkiz színt választasz mellé.

Boldogságot hozó narancssárga

A 2021-es trendnek hála ez a szín is megkapja a megérdemelt figyelmet. A narancssárga a lelkesedést, a boldogságot, az elragadtatást, a vonzerőt, a kreativitást, az elhatározottságot, a sikert, a bátorítást, az izgatottságot fejezi ki, és hát lássuk be minderre nagy szükségünk lesz a lehangoló késő őszi és téli napokon. Kell ennél több indok, hogy miért érdemes narancssárga ruhákat viselni?

A kékség nyugalma

Ha a Te munkahelyed is stresszes, csempészd be a kéket ingek és nadrágok formájában a mindennapi viseletedbe, hiszen a kék amellett, hogy remekül párosítható különböző színekkel, kiváló nyugtató hatással is bír.

A kiegyensúlyozó zöld

A zöld színű ruhák tökéletesen illenek a városi életbe. Nagyszerűen mutat bordóval, fehérrel vagy kék színekkel összeállított szettben. Viselése sokat lendíthet kisugárzásunkon, hiszen a zöld egyszerre nyugtató és frissítő hatású, így egyensúlyt teremt megjelenésünkben.

Inspirálódj velünk!

Szeretnél mindig naprakész lenni és a legdivatosabb ruhákkal feltölteni a gardróbodat? Szívesen kísérleteznél a színekkel? Légy gyakori vendég nálunk, és a Gardrobom.com webáruház segítségével mindig stílusos és magabiztos lehetsz!