Blog

Tavaszi öltözékek, avagy a szeszélyes időjárás outfitjei!

2021.04.27 07:00
Tavaszi öltözékek, avagy a szeszélyes időjárás outfitjei!

A tél elmúltával a sötétebb árnyalatú ruhák rendszerint háttérbe szorulnak, a tavasz beköszöntével ugyanis minden hölgy izgatottan várja, hogy ismét vidám színpompában tündökölhessen. De! 

Mint tudjuk, bizony ennek az évszaknak is vannak hidegebb napjai amikor  a divatos és egyben praktikus ruhák kerülnek leginkább előtérbe. A legjobb társ a reggeli hűvös időben, illetve borúsabb napokon a mellény, hiszen melegen tartja az egyik legfontosabb testrészt, a hátat. A  blézer pedig a tavaszi öltözék legsokoldalúbban variálható darabja. Hordhatod lazán, de kifejezetten nőiesen is. Mindegy milyen öltözködési stílusod van, egy igazán jó szabású blézer minden esetben kölcsönöz egy kis eleganciát anélkül, hogy a megjelenésed alaphangulatát elnyomná. Ha éppen túl szeszélyes az időjárás, de te ennek ellenére mégis szoknyát vagy ruhát viselnél, akkor érdemes harisnyában gondolkodni. Annyira sokféle színű, anyagú és mintájú harisnya kapható már, ebből is látszik milyen divatos kiegészítőnek számít napjainkban. Amíg szükséges melegen tart, azonban ha már túl soknak érzed egy könnyed mozdulattal meg is szabadulhatsz tőle. Azt is tartsd észben, ha nadrágot húzol reggel előfordulhat, hogy délután meleged lesz benne, ezért ha már nadrág, akkor mindenképpen egy szellős, vékony darabra essen a választásod.

Az átmeneti évszakok mindig kihívást jelentenek, így bármire is ösztökélne a tavaszi bizsergés, öltözékedet dobd fel egy-két hasznos kiegészítővel is. Te már felfrissítetted tavaszi ruhatáradat a legújabb, legtrendibb darabokkal? Biztos lehetsz benne, hogy a gardrobom.com webáruháza minden hölgy számára tartogat még meglepetéseket.